De traditionele saus die je bij de viskraam naast je kibbeling of lekkerbekje geserveerd krijgt, is remouladesaus. Nu kun je thuis net zo van gepaneerde vis genieten als wanneer je deze saus bij de viskraam om de hoek zou krijgen. Men haalt ravigote en remoulade vaak door elkaar, maar deze sauzen zijn niet hetzelfde. Ravigote is een vinaigrette op basis van olie en azijn en remouladesaus is op basis van mayonaise. Gepaneerde vis combineert dan ook het beste met remouladesaus.
Omdat het aanbod dagelijks wisselt zijn prijzen niet vermeld. Indien u vragen heeft of informatie wenst van deze site of van vishandel Hillebrand de Graaf & zonen, bezoek onze kraam, mail ons of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op.
Vishandel Fa. Gebr. De Graaf
Zuidwenk 104
3751 CG Bunschoten-Spakenburg
033-2983588
0613080908 (Lubert de Graaf)
0627170419 (Wesley de Graaf)
http://vishandelhdegraaf.jimdo.com
KvK 31013325
Maandag | geen markt | ||
Dinsdag |
Utrecht Baarle-Nassau |
Smaragdplein St Annaplein |
09:00-14:00 09:00-12:00 |
Woensdag |
Utrecht Haaksbergen |
Vredenburg Centrum |
10:00-17:00 08:30-12.30 |
Donderdag |
Emmeloord Utrecht |
Kettingplein Utrecht |
09:00-15:00 09:00-13:00 |
Vrijdag |
Grave Utrecht |
Hoofschestraat Kanaleneiland |
08:30-12:30 09:00-13:00 |
Zaterdag |
Lichtenvoorde Utrecht |
Centrum Vredenburg |
08:30-12:30 08:00-17:00 |